HTML

Virágszál

Egy dolgot ígérhetek: nem ígérek semmit.

Kulcskarika

My life is a li'l bit messy

I ♥ Csutka

„Elmúló mind, ami csillog a fényben, -- Halhatatlan mind, mi ég a szívben."
In Memoriam Butterfly
1995 - 2008

17 év

I ♥ olvasás

Olvasni jó.
Mit olvastam eddig?
Amit már elolvastam
Amit majd ezután fogok

I ♥ Barcelona

"Így mentem aztán egyene- sen Barcelonába, az udvari- asság kincsesházába, az idegenek vendégfogadójába, a szegények menedékébe, a bátrak hazájába, a megsér- tettek e megtorlójához, az igazi barátság otthonába, e páratlan fekvésű és szép- ségű városba." -Don Quixote-
/ Győri Vilmos fordítása /
I. barcelonai utam:
2003. VIII. 26-27.
II. barcelonai utam:
2010. VI. 14-16.

I ♥ Barça

FC Barcelona, anno 1899
„Més que un club" FCB.cat

I ♥ my blog
Tőmondatok sokszor állít- mány nélkül. Körmondatok. Szóviccek. Megválaszol- hatatlan kérdések és vála- szok fel nem tett kérdésekre. Életképek. Mögöttük boldog vagy szomorú, vidám vagy elkeseredett, őrült vagy ön- kritikus, megszállott vagy tétova perc emléke. Az op- timizmus és pesszimizmus ádáz harca. Egyszóval: én.

✿ ✿ ✿

2011.08.15. 01:48 Lothril

Egy kígyó nő...

A kígyó (kínai horoszkóp szerint az vagyok) leírása innen:

Magabiztos, határozott, és vonzó ember. Elképzeléseihez ragaszkodik, van benne elég kitartás, hogy meg is valósítsa terveit. Ő az, aki valóban tudja, mit akar. Fontos számára az intellektus, kedveli a magasröptű beszélgetéseket.
 
Mások tanácsait nem szívesen fogadja meg, inkább saját feje után megy. Nehéz helyzetekben is képes tiszta fejel gondolkozni, és az érzelmeket a háta mögött hagyni. Hisz abban, amit csinál. Barátaiért mindent megtesz, de ha valaki eljátssza a bizalmát, annak nem kegyelmez
 
Olyan munka ideális számára, ahol önállóan tud dolgozni, és saját döntéseket hozni. Jó problémamegoldó képességgel rendelkezik, bármilyen szervező, tervező munka megfelelő számára.
 

Szerelmi élete változatos, mivel a Kígyó igazán csábító teremtés, vonzerejének nehéz ellenállni. Ha szerelmes lesz, akkor nagyon kedves és odaadó tud lenni, és féltve őrzi, sőt szinte birtokolja párját. Sokszor rendez féltékenységi jelenetet. Nyugodt, családi otthonban találja meg boldogságát. 

Hát nem tudom, nagyjából eléggé pontos... Félelmetes. Persze nem értek egyet minden szavával...

És innen:

A kínai asztrológia szerint a Kígyó éve a gyors döntések, a könnyű ügymenetek időszaka. A Kígyó évében született személyek intelligenciája pedig kimagaslik az összes többi kínai jegy közül.

A Kígyó szülött jellemzői: 

A Skorpió megfelelője a kínai asztrológiában a Kígyó. A Kígyó jegy sok szép és vonzó asszonyt adott a világnak. A Kígyók sokat adnak - főként a nők - a külsőre, külsőségekre. Nem sajnálod a pénzt a kozmetikára, szép ruhákra 

Pozitív tulajdonságok: A híresztelésekkel ellentétben bölcs és lelkes vagy. Tudatában vagy képességeidnek. Intelligens, gyors felfogóképességű lévén, gyakran döbbented meg az embereket tudásoddal, homályos jóslataiddal. Nehezen bízol meg mások véleményében, a jó tanácsokat kétkedve fogadod

Negatív tulajdonságok: Kissé kétszínű vagy, Nehezen mutatod ki érzelmeidet. A sérelmeket nehezen felejted, gyakran hosszú idő elteltével is képes vagy bosszút állni. Ha mégis barátságot kötsz valakivel, akkor az egy életre szól. 

Párkapcsolat: Lelkedben együtt él a pokol és a mennyország, a jó és a rossz. Sok függ az élettársad ügyességétől, megtalálod-e a belső harmóniát. Ha elveszítetted érdeklődésedet a társad iránt, akkor sem engeded szabadon. Egyszerűen képtelen vagy elviselni, hogy a másodhegedűs szerepét játszd. Büszkeséged ezt a luxust nem engedheti meg. Sokat kalandozol a szerelemben, a változatosságot kedveled. 

A Kígyó-nõ - nõ tetőtől talpig. Olykor túlértékelik magukat, a munkába nem akarnak sokat befektetni. Kiváló szervezőkészségüknek köszönhetően azonban mégis az ölükbe hullik a szerencse. 

5. Föld-Kígyó (jin): Nyugodtabban élsz a többi kígyónál, a Föld befolyása kiegyensúlyozottá tesz téged. Rengeteg és jó barátod van, kapcsolataid jobbak és tartósabbak. Érzelmeid komolyak. Álmaidat többnyire sikerül elérned. 

 Itt már mondjuk több furcsaságot ír, ami szerintem nem jellemző rám, de van amit itt is említenek. Huhh!

1 komment

Címkék: egó. horoszkóp.


A bejegyzés trackback címe:

https://lothril.blog.hu/api/trackback/id/tr203154011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2-9-11 2011.08.15. 03:15:08

Nekem is kígyó a kínai jegyem (1 hónap és egy nap választott el attól, hogy ló legyen). Amit meg a skorpió párhuzamról ír, abban is lehet valami – az aszcendensem pl. skorpió.
süti beállítások módosítása