HTML

Virágszál

Egy dolgot ígérhetek: nem ígérek semmit.

Kulcskarika

My life is a li'l bit messy

I ♥ Csutka

„Elmúló mind, ami csillog a fényben, -- Halhatatlan mind, mi ég a szívben."
In Memoriam Butterfly
1995 - 2008

17 év

I ♥ olvasás

Olvasni jó.
Mit olvastam eddig?
Amit már elolvastam
Amit majd ezután fogok

I ♥ Barcelona

"Így mentem aztán egyene- sen Barcelonába, az udvari- asság kincsesházába, az idegenek vendégfogadójába, a szegények menedékébe, a bátrak hazájába, a megsér- tettek e megtorlójához, az igazi barátság otthonába, e páratlan fekvésű és szép- ségű városba." -Don Quixote-
/ Győri Vilmos fordítása /
I. barcelonai utam:
2003. VIII. 26-27.
II. barcelonai utam:
2010. VI. 14-16.

I ♥ Barça

FC Barcelona, anno 1899
„Més que un club" FCB.cat

I ♥ my blog
Tőmondatok sokszor állít- mány nélkül. Körmondatok. Szóviccek. Megválaszol- hatatlan kérdések és vála- szok fel nem tett kérdésekre. Életképek. Mögöttük boldog vagy szomorú, vidám vagy elkeseredett, őrült vagy ön- kritikus, megszállott vagy tétova perc emléke. Az op- timizmus és pesszimizmus ádáz harca. Egyszóval: én.

✿ ✿ ✿

2012.05.25. 14:17 Lothril

Dróton rángatnak...

Hétfőn elmegyek a fogorvoshoz... jöjjek vissza kedden a szájsebészetre. (Kezelés semmi!)

Kedden elmegyek a szájsebészetre... menjek vissza szerdán a fogorvoshoz. (Kezelés semmi!)

Szerdán visszamegyek a fogorvoshoz... beletörik, menjek át a szájsebészetre...

Átmegyek, mire ott: "-Doktornő nem tudta kihúzni?" "-Maga serint??"

Arról már ne is beszéljünk, hogy kinek mennyit ér a szakvéleménye. A fogorvos doktornő tisztán látta, hogy nem fogja tudni kihúzni. Mit csinál a szájsebész? Megpróbál lepattintani. Megpróbálja a fogorvos, nem sikerül neki. Érdekes. Aztán még én hallgathattam a szájsebész morgását, mert a munkáját kellett végeznie. Hogy júliusra van időpont. Ja, nekem meg mostanra van egy törött fogam... Mert aztán az az 5 perc olyan sokba került az életéből. Még az érzéstelenítőt se nekik kellett adniuk...

Másik...

Jött egy kör-email, hogy pénteken (azaz ma) 10-től lehet átvenni a telefonokat a III. emeleten. Felmegyünk tízre. "Á, még nincsenek itt, gyertek vissza inkább 11-re!"

(Nesze ...)

Visszamegyünk 11-re. "Á, még nincsenek itt, gyertek vissza délre, az kerek!" 

(... semmi! ...)

Kicsit dél előtt jön egy mail, hogy megjöttek a telefonok. Felmegyünk harmadszor is. Sorbaállunk. Mikor kiderül a név: "Jaj, hát ez kifutó modell, nekünk is úgy kell külön rendelni. Kedden tudjuk hozni." 

(... Fogd meg jól!)

Mert mikor elindultatok a Bécsi útról, akkor még nem tudtátok, mi? Egy nyamvadt e-mailt dobni esetleg, hogy bizonyos készülékeket nem tudtok hozni, hogy ne ezzel menjen el az egész délelőttöm? Nem, az luxus lett volna...

Hihetetlen, hogy mindenki dróton rángat. Aztán meg csodálkoznak, ha semmihez nincs kedvem az ilyenek után. Ha nem tudsz valamit teljesíteni, ne ígérgess, mert akkor sem fogok megbízni benned (és miattad másokban sem) amikor kéne!

Szólj hozzá!

Címkék: emberi hülyeség. sirálmaim. sztk.


A bejegyzés trackback címe:

https://lothril.blog.hu/api/trackback/id/tr714545810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása